Normandy Barn

10
4
Gites.nl logo

Dit luxe vakantiehuis is gevestigd in een voormalige 17e-eeuwse, volledig gerenoveerde granieten schuur.
Binnen vindt u 2 queensize bedden, elke kamer heeft een eigen badkamer en een inloopkast. Beide badkamers hebben een inloopdouche en slaapkamer 2 heeft een groot ligbad.
Dicht bij liggen verschillende dorpen met alle voorzieningen, patisserieën, bakker, supermarkten, banken, apotheken en restaurants en cafés.
In dit huis zult u zich prima thuis voelen. Het geschikt voor een of twee stellen voor een huwelijksreis of gewoon een vakantiebestemming.
Eclectisch vormgegeven met moderne en Franse thema's ... tres chic!
De keuken is goed uitgerust voor de chef-kok Cordon Bleu en de schuur is goed ingericht met kwaliteitsmeubilair, waaronder een grootbeeldtelevisie, dubbele banken en een grote eettafel.
Perfect gelegen voor dagtrips aan vele bezienswaardigheden, zoals de spectaculaire Mont St Michel, het tapijt van Bayeux en Caen met zijn links naar Willem de Veroveraar. De Blanche L'Abbeye ligt in het nabijgelegen Mortain, samen met de beroemde watervallen, de Cascades. Mortain is een historisch gebied uit WO II, met een spectaculair uitzicht over de vallei.
In de plaatsjes in de omgeving worden op verschillende weekdagen boerenmarkten gehouden, waar je verse producten kunt vinden en die een ervaring bieden die je niet mag missen.
Normandië staat bekend om zijn heerlijke cider, groene weiden, stenen huizen, heerlijke boter en kazen. Er zijn veel geweldige restaurants en cafés in de buurt, het is moeilijk om ergens een slechte maaltijd te krijgen!
Wi-Fi is gratis, maar we kunnen de stabiliteit van de service niet garanderen vanwege onze landelijke ligging.
De schuur is zonnig, licht en vrolijk tijdens zomerdagen, maar warm en uitnodigend in de winter dankzij de vloerverwarming en de open haard.

Boekingsinformatie

Ligging normandy barn

De ligging van "normandy barn" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.