Groepsaccommodatie Wald / Köningsleiten

10
24
Groepen.nl logo

Dit nieuwe chalet ligt in Neukirchen am Grossvenediger, een dorp midden het Nationaal Park 'Hohe Tauern'. Een fantastische omgeving om zowel in de winter als de zomer je vakantie door te brengen. Het is een volledig nieuw en ruim chalet voor families en groepen, dat van alle luxe en gemakken is voorzien. 400 km ski- en wandelgebied binnen handbereik: 
De Wildkogel Arena (Neukirchen - Bramberg, Skipiste en skilift op loopafstand), de Zillertal Arena (Königsleiten - Gerlos) en de Kitzbühel Arena (Hollersbach - Kitzbühel).

Groepsaccommodatie in Oostenrijk, nabij de pistes




De gehele groepsaccommodatie is in stijl en luxe ingericht met hoogwaardige materialen. Op de bovenste etage, in het penthouse, kun je gebruik maken van een open keuken met moderne apparatuur en eetruimte voor 24 personen. Op deze etage bevindt zich ook een groot dakterras met een fantastisch uitzicht over de omliggende bergen. Op de begane grond en eerste etage zijn 2 heerlijke lounge ruimtes om te relaxen. Er zijn 12 comfortabele 2-persoons slaapkamers (allen voorzien van nieuwe boxspring bedden die als 1-persoons bedden los te koppelen zijn) en 8 luxe badkamers. Vanuit alle lounge- en slaapkamers heb je toegang tot een terras of balkon.

Genieten van de bergen




Het dorp Neukirchen ligt aan de voet van de 3666 m hoge Großvenediger. Neukirchen is een authentiek plaatsje met gezellige straatjes waar genoeg valt te beleven. In de directe omgeving kun je skiën in de winter en in de zomer kun je hier eindeloos wandelen, fietsen, raften en tal van bergsporten beoefenen. Een heerlijke bergomgeving om te relaxen en actief te zijn en natuurlijk mag een bezoek aan de hoogste waterval van Europa in Krimml niet ontbreken.



Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Oostenrijk

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie wald / köningsleiten

De ligging van "groepsaccommodatie wald / köningsleiten" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.