Groepsaccommodatie Wald / Köningsleiten

10
51
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie ligt op 1.200 meter hoogte met een fantastisch uitzicht! In de directe omgeving kun je skiën in de winter en in de zomer kun je hier eindeloos wandelen, fietsen, raften en tal van bergsporten beoefenen. Een heerlijke bergomgeving om te relaxen en actief te zijn en natuurlijk mag een bezoek aan de hoogste waterval van Europa in Krimml niet ontbreken. 

Groepsaccommodatie in Oostenrijk met wellness 


 Het grote chalet beschikt over 20 comfortabele slaapkamers (allen voorzien van nieuwe boxspring bedden) en 18 badkamers. Vanaf de balkons heb je een adembenemend uitzicht over het bergmassief Hohe Tauern met in de verte de hoogste waterval van Europa, de Krimml Wasserfälle. Het heeft een wellness-ruimte met infrarood sauna, gewone sauna, douche en relaxruimte. Er is een professionele keuken met pizzaovens, een gezellige eetruimte voor de hele groep, een bar met tap en twee lounge-ruimten met tv-hoek. Grenzend aan de eetruimte en bar bevindt zich het grote terras met geweldig uitzicht. 

Samen de latten op


 Het Chalet is een luxe vakantiehuis voor grote groepen (maximaal 50 personen) dat van alle gemakken is voorzien. Het ligt op 1.200 meter aan de rustige Gerlos Strasse tussen Wald im Pinzgau en Königsleiten. Een Chalet met een adembenemend uitzicht over het dal, de bergen en de hoogste waterval van Europa, de Krimmle Wasserfälle.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Oostenrijk

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie wald / köningsleiten

De ligging van "groepsaccommodatie wald / köningsleiten" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.