Natuurhuisje in Zell am see

2
Natuurhuisje.nl logo

Een romantisch natuurhuisje op een omheind natuurgrondstuk van 4000 m² met grote hondenzwemvijver en uitzicht op de gletsjer Kitzsteinhorn, gelegen tussen Zell am See en Kaprun. Het huisje meet 35 m² en is bij uitstek geschikt voor twee personen. Uiteraard zijn honden welkom om te genieten van de vrijheid en van het zwemmen in de vijver! Het grondstuk is opgedeeld in twee delen: een privé deel van circa 1500 m² met eigen toegang tot de zwemvijver en een deel waar de eigenaren ook gebruik van maken. Het grondstuk is compleet met hekken omgeven. Het privé deel is dogproof omheind (voor de meeste honden)! Extra informatie voor hondenbezitters: er loopt een wandel/fietspad langs het grondstuk. NIEUW vanaf 1 Mei -31 Oktober 2019: de mobiliteitskaart Pinzgau: reis GRATIS met het openbaar vervoer in heel Pinzgau! (Registratienummer van de gemeente: 50628-001115-2020) Let op: vanaf 12.01.2022 bedraagt de toeristenbelasting Euro 2,05 pppn!

Bijzonderheden natuurhuisje in zell am see

Koel-/vriescombinatie, Open haard, Parking, Terras (privé), Tuin (omheind), Tuinmeubilair, Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Meertje, Open haard, Parking, Terras, Terras (overdekt), Terras (privé), Trampoline, Tuin, Tuin (omheind), Tuin (privé, verlicht), Tuindeuren, Tuinmeubilair, Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Meertje, Open haard, Parking, Terras, Terras (overdekt), Terras (privé), Trampoline, Tuin, Tuin (omheind), Tuin (privé, verlicht), Tuindeuren, Tuinmeubilair, Speelweide, Berwarming (elektrisch), Badkamer, Keuken, Tv, Twijfelaar, Contactloos verblijf, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Tweepersoonsbed, Houtkachel

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in zell am see

De ligging van "natuurhuisje in zell am see" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.