Groepsaccommodatie Piesendorf

10
13
Groepen.nl logo

Deze accommodatie ligt op een zonnige zuidhelling in de unieke omgeving van de Zeller See en de Kitzsteinhorn. Dit 4 seizoenengebied biedt vele mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. De accommodatie bevat een etage van gezellig pension en biedt een fascinerend uitzicht op de eeuwige sneeuw van de Kitzsteinhorn (gletsjer). Het landhuis is gelegen in Fürth, te midden van de gezellige plaatsjes Kaprun (2 km) en Zell am See (3 km), met haar romantische boulevard aan de Zeller See. 

Groepsaccommodatie in Oostenrijk, dichtbij de piste


De accommodatie is een etage van een pension en bestaat uit een landelijk ingerichte woonkamer met een zithoek. Er is een goed ingerichte keuken met vaatwasser, oven/magnetron en is van alle gemakken voorzien. Er zijn 5 slaapkamers en 4 badkamers. Er is een groot zonnig terras met een schitterend uitzicht op de omliggende bergen. Boven is een gemeenschappelijke ruimte met bar, daar mag je ook met de groep zitten, daar mogen echter ook andere gasten uit het pension gebruik van maken. Je kunt ook gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet, het verwarmde zwembad en de sauna. En... je kunt je skischoenen drogen in de verwarmde skiruimte!  Van mei t/m september ontvang je gratis de Fun+Card Piesendorf!

Samen de latten op 


In de zomer geniet je van de rust op het zonnige terras of bij het verwarmde zwembad (29 graden). In de winter kun je heerlijk ontspannen in de sauna. Ook kom je op het actieve vlak ruim aan je trekken, met o.a. wandelen en fietsen, parapente, raften etc. De ligging van deze groepsaccommodatie is temidden van de diverse bekende skigebieden, zoals de Schmittenhöhe (Zell am See), de Maiskogel (familieberg) en de Gletsjer Kitzsteinhorn (Kaprun!). Zell am See en Kaprun hebben vele winkeltjes, uitgaansgelegenheden en restaurants. Daarnaast zijn er in Fürth, op loopafstand van deze accommodatie diverse restaurants, ook in Piesendorf, met een eigen supermarkt en bakkerij.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties voor Wintersport

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie piesendorf

De ligging van "groepsaccommodatie piesendorf" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.