Natuurhuisje in Patergassen

6
Natuurhuisje.nl logo

In Haus Alpentraum kunt u genieten van een actieve of relaxte vakantie in de winter of in de zomer in een smaakvol aangekleed ruim appartement . Dit appartement op de 2e verdieping is geschikt voor 4-6 personen en bestaat uit een woonkamer met zithoek, eethoek, volledig ingerichte keuken(vaatwasser, kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast met vriezer) en tv. Een slaapkamer met een 2 persoons bed, een slaapkamer geschikt voor 4 personen met een 2 persoons bed en 2 x 1 persoons bed, een badkamer met douche, toilet en wastafel en een aparte toilet. Het huis staat in Patergassen in het Gurktal - Karinthie. In dit dorpje bevinden zich op loopafstand een broodbakker, een Konditorei, een kapsalon, een bank en een grote supermarkt de Billa. Door de gunstige ligging van onze accomodatie kunt u in de winter genieten van een sneeuwzekere vakantie. In de winter zijn dichtbij diverse skigebieden: Bad Kleinkirchheim, de Falkert, Hochrindl, de Turracherhöhe en de Gerlitzen. Naast skiën en snowboarden kunt u in de omgeving ook terecht voor andere winterse activiteiten zoals langlaufen, schaatsen, rodelen, sneeuwwandelingen etc. In de zomer kunt u in deze regio genieten van een fantastisch klimaat als gevolg van de warme lucht uit Italie. Zomers zijn er diverse activiteiten te doen zoals wandelingen die al voor de deur van Haus Alpentraum beginnen, mountainbiken, paragliden, golfen op een 18 holes golfbaan slechts 5 minuten van ons huis, motorrijden, apendierentuin, klimpark, zomer rodelbanen Nocky Flitzer en de Kaiserburg Bob, 2 Thermenbaden, roofvogelshow, etc. Diverse meren in onze omgeving zijn bijvoorbeeld de Millstättersee, Ossiachersee en nog veel meer. Bij diverse sportzaken in de buurt kunt u uw wintersportuitrusting, een fiets of E-bike huren. Wij hebben een oplaadstation voor uw E-Bike.

Bijzonderheden natuurhuisje in patergassen

woon/eetkamer op de 2e etage: TV,, eettafel,, zithoek,, kookplaat,, waterkoker,, koffiezetapparaat,, oven,, afwasmachine,, koelkast,, vriezer

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in patergassen

De ligging van "natuurhuisje in patergassen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.