Vakantievilla Obertraun

10
16
Groepen.nl logo

Deze prachtige groepsaccommodatie is gelegen op een resort. Het resort heeft vele faciliteiten zoals een binnenzwembad, een fitness- en wellnessruimte, een restaurant en een minimarkt.

Groepsaccommodatie in Oostenrijk met sauna

De zeer ruime en sfeervolle woonkamer heeft een prachtig uitzicht, een tv en een 16-persoonseetgelegenheid. Er is een grote keuken met luxe apparatuur. De benedenverdieping is verder voorzien van een slaapkamer voor 2 personen, een sauna met doucheruimte en een badkamer met ligbad en toilet. Buiten is een terras met tuinmeubilair. Op de bovenverdieping zijn 7 slaapkamers voor 2 personen. Verder zijn er 3 badkamers met een ligbad, aparte douche en toilet. Er zijn balkons om lekker buiten te zitten. 

Maak samen diverse mooie wandelingen

Het culturele landschap van Hallstatt-Dachstein /Salzkammergut staat ook op de UNESCO-werelderfgoedlijst.In de prehistorie is men er begonnen met het winnen van zout. Deze zoutmijn betekende het begin van de welvaart in het gebied tot het midden van de 20e eeuw. De rijkdom van de stad zie je terug in de prachtige architectuur van Hallstatt. In het centrum van Hallstatt stroomt een waterval uit de bergen die beslist het bekijken waard is. Voor de wandelaars zijn er vanuit Hallstatt vele wandelpaden te vinden die door de bergen voeren. 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla obertraun

De ligging van "vakantievilla obertraun" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.