Vakantiehuis Obertraun

10
10
Groepen.nl logo

Groepsaccommodatie in Oostenrijk met privé sauna


Vrijstaand chalet met 5 slaapkamers, geschikt voor max. 10 personen met een gebruiksoppervlak van ca. 148 m2. Op het resort is een groot wellnesscentrum (tegen betaling) met een binnenzwembad, een stoombad, een bubbelbad en een sauna.

De woonkamer is voorzien van een zithoek met open haard en een flatscreen televisie. Daarnaast is er een eetgedeelte met eettafel. De keuken is volledig uitgerust met o.a. een koelkast, magnetron, vaatwasmachine, elektrische waterkoker, keukengerei, oven, kookplaat en koffiezetapparaat. Er zijn vijf slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (90 cm x 210 cm) met ieder een flatscreen televisie. Er is ook een privé sauna met douche en separaat toilet aanwezig.
Er zijn twee balkons en een apart terras met tuinmeubels. Je kunt gratis gebruik maken van de WiFi en eventueel dineren in het restaurant. Daarnaast kun je gratis trainen in de fitnessruimte, terwijl de kinderen spelen in de grote tuin of de speeltuin.
 
Het culturele landschap van Hallstatt-Dachstein /Salzkammergut staat ook op de UNESCO-werelderfgoedlijst.Inde prehistorie is men er begonnen met het winnen van zout. Deze zoutmijn betekende het begin van de welvaart in het gebied tot het midden van de 20e eeuw. De rijkdom van de stad zie je terug in de prachtige architectuur van Hallstatt. In het centrum van Hallstatt stroomt een waterval uit de bergen die beslist het bekijken waard is. Voor de wandelaars zijn er vanuit Hallstatt vele wandelpaden te vinden die door de bergen voeren.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Obertraun

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis obertraun

De ligging van "vakantiehuis obertraun" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.