Vakantiehuis Obertraun

10
8
Groepen.nl logo

Deze prachtige groepsaccommodatie is gelegen op een resort. Het resort heeft vele faciliteiten zoals een binnenzwembad, een fitness- en wellnessruimte, een restaurant en een minimarkt.

Groepsaccommodatie in Oostenrijk met privé sauna


De woonkamer is voorzien van een zithoek met open haard, flatscreen televisie met dvd- en cd-speler. Daarnaast is er een eetgedeelte met eettafel. De keuken is volledig uitgerust. Er zijn vier slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (210 cm x 90 cm) met ieder een flatscreen televisie, kastruimte, bureau met stoel en een eigen badkamer. De vier badkamers zijn voorzien van een douche, wastafel en toilet. Er is ook een privé sauna met douche en separaat toilet aanwezig. Hoe luxe? Er zijn twee balkons en een terras met tuinmeubels. Je kunt gratis gebruik maken van de WiFi en een gratis parkeerplaats bij de woning. 

Geniet samen van de mooie natuur 


 Het culturele landschap van Hallstatt-Dachstein /Salzkammergut staat ook op de UNESCO-werelderfgoedlijst.Inde prehistorie is men er begonnen met het winnen van zout. Deze zoutmijn betekende het begin van de welvaart in het gebied tot het midden van de 20e eeuw. De rijkdom van de stad zie je terug in de prachtige architectuur van Hallstatt. In het centrum van Hallstatt stroomt een waterval uit de bergen die beslist het bekijken waard is. Voor de wandelaars zijn er vanuit Hallstatt vele wandelpaden te vinden die door de bergen voeren.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Obertraun

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis obertraun

De ligging van "vakantiehuis obertraun" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.