Natuurhuisje in Lesja

2
Natuurhuisje.nl logo

In het prachtige Noorwegen vind je dit avontuurlijk natuurhuisje dat geschikt is voor twee personen. Het natuurhuisje, dat gebouwd is in de 19e eeuw, heeft nog veel originele elementen, maar is voorzien van de alledaagse luxe. Doordat het dak bedekt is met gras en heide gaat het natuurhuisje helemaal op in de natuur, tevens zorgt de bedekking ook voor extra isolatie. Het geheel is sfeervol en romantisch, de open haard nodigt uit tot een gezellig vuurtje stoken! Er is, naast een badkamer met douche en wc, een slaapkamer met een tweepersoonsbed. In de woonkamer is naast een gezellige zithoek een keukenhoek met gasfornuis, koelkast en alles wat je verder nodig hebt. Je beschikt over een eigen terras en een overdekte buiten-zithoek. Op het terrein zijn allerlei activiteiten te doen, zoals houthakken, tractor rijden, grasmaaien of lammetjes verzorgen. Er is een centrale kampvuurplek waar gasten elkaar kunnen treffen en hun avonturen kunnen uitwisselen. In overleg kunnen samen activiteiten worden georganiseerd als vliegvissen, zeevissen en safari's waarbij je op zoek gaat naar elanden, rendieren of muskusossen. De verhuurders van het huisje verhuren in de omgeving ook natuurhuisjes 24483, 24485, 24479 en 24486.

Bijzonderheden natuurhuisje in lesja

Woon/eetkamer op de parterre: 2-zitsbank, Eethoek, Fauteuil, Internettoegang (WiFi), Koelkast, Koffiezetapparaat, Kookstel (gas), Internettoegang (WiFi), Kookstel (gas), Open haard, Stoelen, Tafel, Wasdroger, Wasmachine

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in lesja

De ligging van "natuurhuisje in lesja" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.