Natuurhuisje in Larvik

4
Natuurhuisje.nl logo

Het gastenhuisje is slechts enkele meters van het Farrismeer gelegen. Dit meer is het drinkwater voor de gemeente Larvik. Het is een echt ouderwets Noors natuurhuisje. Het heeft een kompostemmertoiletsysteem aan de zijkant van het huisje en je haalt je water uit het meer. Je kunt koken op gas in de buitenkeuken of op het kampvuur. Hier vanaf heb je misschien wel het mooiste uitzicht, recht in een fjord, met bergen in de verte. Het huisje is voorzien van een comfortabele eethoek voor 6 pers.,een 1.80m breed tweepersoonsbed, een 2-zitslaapbank (1.20m), boeken, schaak-/dambord. Linnengoed is inbegrepen. Wekenlijks schone lakens, badhanddoeken, keukendoeken. Douchen kun je ouderwets doen in het meer, of met een emmer water met usb-douche ergens in de tuin. In de grote schuur krijg je toegang tot een grote 2 deurs koelvriescombinatie. Een tafel, met koffiezetapparaat en waterkoker en 2 el. pitten met oventje, staat buiten naast de schuurdeur. Beperkt wifi/mob. Kajak te huur a 200 kr/d.

Bijzonderheden natuurhuisje in larvik

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Barbecue, Terras, Koel-/vriescombinatie, Wasmachine (gedeeld met anderen), Meertje, Terras (gemeenschappelijk), Gaskachel, Gas (/fornuis), Tweepersoonsbed, Slaapbank (x 2)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in larvik

De ligging van "natuurhuisje in larvik" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.