Natuurhuisje in Forsand

8
Natuurhuisje.nl logo

Langzaam leven. Ga een paar uur terug in de tijd. Reis terug naar 1850, ervaar het pure en authentieke leven van het kleine boerenhuisje in Noorwegen, dicht bij de Lysefjorden. Geniet van de waarde van de eenvoud en voel je hartslag en het effect daarvan op je lichaam. De stilte en de natuur bij Haukali 33/3 zullen je verrassen. Als u aankomt, verwelkomen wij u met een lokale lunch en drankjes in het huisje. Geniet van het verhaal over de boerderij, de plaats en het verleden, maak unieke fotoshoots. Wij geloven dat de ongerepte natuur en de unieke levenservaring van de omgeving waaruit veel Noren zijn geëmigreerd, u een waardevolle onderbreking van de drukke wereld van 2019 zullen geven. In 1850 was het leven hard, je kunt je eigen brood bakken in de bakkerijowen, vuur maken en het hout snijden, je moet weten dat alles tijd kost, en het langzame leven en de schoonheid ervan.

Bijzonderheden natuurhuisje in forsand

Open haard, Tuinmeubilair, Tuin, Terras (privé), Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Terras, Verwarming (CV), Speelweide, Berging, Tuin (privé, verlicht), Berwarming (elektrisch), Meertje, Binnenplaats, Keuken, Parking (x 2), Tweepersoonsbed (x 4), Badkamer, Eenpersoonsbed (x 2)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in forsand

De ligging van "natuurhuisje in forsand" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.