Groepsaccommodatie Rijpwetering

10
12
Groepen.nl logo

Landelijk gelegen groepsaccommodatie in een oer-Hollands landschap. Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor groepen tot maximaal 12 personen. Kom genieten van een moderne groepsaccommodatie omringd door land en water.

Een vakantiehuis in Zuid Holland met ruime living

Je hebt de beschikking over een ruime living met flatscreen tv, een zithoek en eethoek voor je volledige groep. De keuken is goed uitgerust (zie keukenvoorzieningen). Er zijn 2 slaapkamers voor 4 personen (2 enkele bedden en een stapelbed) en 2 slaapkamers voor 2 personen. De slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Buiten is een terras met tuinmeubels en een speelweide met trampoline, tafeltennistafel en skelter. Je kunt je auto parkeren op de ruime parkeerplaats en wanneer je je fietsen meeneemt is hier een stalling voor aanwezig. Er is 1x 2 persoonskano, 2x 1 persoonskano en 5 fietsen beschikbaar.

Samen een dagje naar Amsterdam of Den Haag 

In de directe omgeving zijn veel watersportmogelijkheden. Er is een directe verbinding met de Kagerplassen. Je kunt kano's en boten huren en er zijn hengels aanwezig. Maar je kunt ook denken aan een wandel- of fietstocht door de polder of een rit op een paard.Ook zijn er verschillende steden te bezoeken. Op loopafstand is een bushalte naar onder andere station Leiden met goede verbindingen naar Amsterdam, Den Haag, Scheveningen en Noordwijk. Voor de bloemenliefhebbers is een uitstapje naar de Keukenhof in Lisse een echte aanrader.


Bekijk de andere groepsaccommodaties in Zuid-Holland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie rijpwetering

De ligging van "groepsaccommodatie rijpwetering" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.