Ark Shelter

8.5
6
Glampings.com logo

Een sfeervolle vakantiewoning voor zes personen. De accommodatie staat dichtbij alle voorzieningen op het park, met de zwemvijver en speeltuinen voor de deur.

De woning biedt een bijzondere binnen-buitenbeleving door de grote raampartijen. De woonkamer met comfortabele bank en stoelen en unieke lounge(speel)hoek geven deze woning extra ruimte. De vakantiewoning beschikt over twee aparte slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De 5e en 6e slaapplek kunnen worden gecreëerd via de (slaap)banken in de loungehoek.

De keuken is - naast een gezellige eethoek - volledig uitgerust met  een afwasmachine, keramische kookplaat, een combi-oven en een koelkast met vriesvak. De vakantiewoning beschikt verder over een mooie doucheruimte (met regendouche) en een apart toilet. Met de koel/verwarminstallatie in de woonkamer én beide slaapkamers, de bio-ethanolsfeerhaard, het laminaat op de vloer biedt deze vakantiewoning nog nét even meer luxe dan onze andere accommodaties op het park.     

Boekingsinformatie

Ligging ark shelter

De ligging van "ark shelter" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.