VZ990 Vakantiewoning in Ouddorp

10
3
Vakantiezeeland.com logo

Deze vakantiewoning ligt op loopafstand van het Noordzeestrand waar er vele watersporten mogelijk zijn, maar natuurlijk komen ook de zonaanbidders hier aan hun trekken. Ouddorp ligt op 5 km en is een badplaats met een levendige dorpskern met gezellige winkeltjes, restaurants en terrasjes en een oude haven waar ook verschillende eet- en drinkgelegenheden gevestigd zijn.

De omgeving, met haar prachtige brede stranden, schoon zand en mooie natuurgebieden, leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen en mooie fietstochten. Zo kunt u in Goedereede het getijdengebied De Kwade Hoek bezoeken waar u niet alleen een unieke beplanting zult vinden maar het is ook de broedplaats van verschillende vogels, kortom een prachtig stukje natuur. Of wat dacht u van het Grevelingenmeer, een geliefde plek voor vele duikers en natuurliefhebbers.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz990 vakantiewoning in ouddorp

De ligging van "vz990 vakantiewoning in ouddorp" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.