Vakantiehuis Ouddorp

10
8
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is uniek! Het appartement is prachtig gelegen op een van de mooiste locaties van het park met het Grevelingenmeer en Noordzeestrand op loopafstand. Vanaf de entree heb je zicht op de Brouwersdam met daarachter gelegen de Noordzee.

Groepsaccommodatie in Zuid-Holland nabij het strand


Je komt binnen in een grote hal met garderobe met een deur naar de studio waar zich een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, bank en fauteuil bevindt en met een douche en een keuken. Vanuit de grote hal betreed je via een kleine trap de woonkamer. Je geniet hier van een prachtig uitzicht op de haven. Via de woonkamer kun je door openslaande deuren het terras op en je kunt hier langs de haven lopen.  Dichterbij kun je niet bij het Grevelingenmeer op een terras zitten. De woonkamer is ruim en heeft een grote zithoek met flatscreen televisie en een eettafel met 6 hoge stoelen. Via een volgende trap van 8 treden kom je in de grote, open, rijkelijk ingerichte keuken.

Genieten van het mooie uitzicht


De groepsaccommodatie staat op de Brouwersdam tussen de Noordzee en het Grevelingenmeer. De grens tussen Zeeland en Zuid-Holland loopt ongeveer door het complex, er is zo veel water in de omgeving dat een natuurliefhebber alles kan vinden waar hij op hoopt, zelfs zeehonden zijn hier in de omgeving te zien.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties aan zee

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis ouddorp

De ligging van "vakantiehuis ouddorp" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.