Mobil home Strandjutter

4
Rcn.nl logo

Een heerlijke vakantie in deze comfortabele mobile home voor maximaal 4 personen. Je vindt de deze mobile homes achter het 'Patrijzenveld' met daarin onder andere:

Keuken


De mobile home is compleet ingericht en voorzien van een open keuken met een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, combimagnetron en een vaatwasser. De eethoek biedt plaats aan vier personen.

Woonkamer
Er is een ruime woonkamer met hoekbank en flatscreen TV. Er is een radio aanwezig.
Ook is het mogelijk om via USB-functie muziek vanaf je telefoon af te spelen. De centrale verwarming zorgt voor een aangename warmte op de wat koudere dagen.

In deze accommodatie kun je jouw favoriete film, serie of muziek (Spotify en Radio) via casting bekijken/beluisteren op de televisie. Dus ook tijdens je vakantie kun je vanaf nu onbezorgd genieten van bv. Ziggo Sport, RTL XL, Netflix & Videoland.

Slaapkamer


Er zijn twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed van 1,40 bij 2 meter en veel kastruimte. De bedden zijn voorzien van een 2-persoons matras en twee 1-persoons dekbedden. Een tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden van 0,80 bij 1,90 meter. Alle bedden hebben eenpersoonsdekbedden. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk in de ouderslaapkamer vóór de inbouwkast.
Let op: de ruimte in de slaapkamers is beperkt.

Badkamer
Er is een badkamer met wastafel en douchecabine en een gescheiden toilet.

Buiten
Bij de mobile home is voorzien van een gezellige terrasoverkapping en twee ligbedden. Een heerlijke plek om volop van de zon te genieten. Voor je auto is er een eigen parkeerplaats direct voor de accommodatie.

Internet en TV
Er is een flatscreen TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn alleen in de nummers 486 t/m 493 toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie. Je betaalt een waarborg van € 100 en verplichte eindschoonmaakkosten. De waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarde dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.

Goed om te weten: De mobile homes van dit type zijn gelegen aan de rand van het park en liggen daardoor ook iets verder weg van de faciliteiten (ongeveer 5 minuten lopen).

Boekingsinformatie