Mobil home Zeearend

6
Rcn.nl logo

Type Zeearend is een eenvoudige, maar knusse mobile home geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 2 (kleine) kinderen die compleet is ingericht. Al deze vier accommodaties staan bij elkaar op een kampeerveld, gelegen op het 'Vlierveld'.


 


 


Keuken


Deze type accommodatie is voorzien van een open keuken met een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvakje, koffiezetapparaat en magnetron.


 


Woonkamer


De eethoek biedt plaats aan vier personen. Ook is er een zithoek.De elektrische kachel zorgt voor een aangename warmte op de wat koudere dagen.



Slaapkamer
Er zijn drie slaapkamers beschikbaar waarvan een met een tweepersoonsbed, deze kamer is voorzien met bedden van een 2-persoons matras en twee 1-persoons dekbeddden. Één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een derde slaapkamertje met een stapelbed. De slaapkamer met het stapelbed beschikt over wat kleinere bedden is daarom het beste geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. 


 


Badkamer


Er is een badkamertje met toilet, wastafel en douchecabine.


 


Buiten


Bij deze mobile home is een terras en staat een tuinset met parasol zodat je volop van de zon kunt genieten.


 


Internet en TV


Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi voor één device. Er is een flatscreen TV aanwezig.


 


Overig


N.B. Gezien de beperkte ruimte in deze mobile home, raden wij een verblijf met max. 4 personen aan. Het is echter wel toegestaan om met max. 6 personen in dit object te verblijven.


Al deze objecten zijn rookvrij.
Vanaf 2019 berekenen we een verplichte eindschoonmaak van € 38,- Bij de huur van een accommodatie vragen we standaard een waarborg van € 100,- 


Deze waarborg wordt binnen een week na vertrek teruggestort mits er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en de accommodatie netjes is achtergelaten bij vertrek.

Boekingsinformatie