Kampeerchalet de Albatros

4
Rcn.nl logo

Een gezellig kampeerchalet voor vier personen. Compact en toch compleet. Heerlijk voor één of twee nachtjes of een comfortabele kampeervakantie! De eenvoud van een tent, maar het comfort van een huisje!


 


Keuken
Dit zogenaamde kampeerchalet is voorzien van een keukenblok met kookplaten, stromend water en een afzuigkap. Verder is de keuken uitgerust met een koelkast, keukeninventaris, koffiezetapparaat en een waterkoker. 


 


Woonkamer


Een knusse zithoek met eettafel en eetkamerstoelen bevindt zich in de living.


 


Slaapkamer


Er is geen aparte slaapkamer, maar in deze kampeerchalet is er slaapgelegenheid voor maximaal vier personen (een tweepersoonsbed van 140x 200 en een stapelbed met trapje). Het tweepersoonsbed  is voorzien van een 2-persoons matras en twee 1-persoons dekbeddden inclusief comfortabele matrassen, dekbedden en kussens.


 


Sanitair


Een toilet en douche is niet in het kampeerhuisje aanwezig. Wel ligt het huisje naast een toiletgebouw waar je gratis gebruik kunt maken van toilet en douches.


 


Buiten


Buiten vind je een picknicktafel.


 


Internet en TV


Kampeerchalet de Albatros heeft een flatscreen TV (Digitenne). In uw accommodatie is een radio/cd-speler incl. dvd-functie aanwezig. Tevens is het mogelijk om via USB functie muziek vanaf uw telefoon af te spelen.


 


Overig
De vermelde tarieven zijn Inclusief  elektra, water en gebruik sanitair.


Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.


 


Alle accommodaties van dit type zijn rookvrij.


 Aan groepen en jongeren kan een borgsom gevraagd worden bij aankomst op het park.


NB; De foto's zijn sfeerbeelden en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Boekingsinformatie