Chalet Ouddorp

4
Rcn.nl logo

Een heerlijke vakantie in deze luxe chalet voor 4 personen. Je vindt het chalet op een vernieuwd stukje terrein op 5 minuten loopafstand van het strand en direct bij centrale voorzieningen zoals receptie, eetcafé, snackbar en recreatiezaal.

Keuken


Het chalet is compleet ingericht en voorzien van een moderne keuken met een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat en een espressoapparaat, combimagnetron en een vaatwasser.

Woonkamer
Een landelijk ingerichte woonkamer met hoekbank en LED TV. In de accommodatie is een radio/CD-speler met DVD-functie aanwezig. Ook is het mogelijk om via USB-functie muziek vanaf je telefoon af te spelen. De chalets kun je het hele jaar door huren, door de centrale verwarming zit je er ook in de winter warm bij.

In deze accommodatie kun je jouw favoriete film, serie of muziek (Spotify en Radio) via casting bekijken/beluisteren op de televisie. Dus ook tijdens je vakantie kun je vanaf nu onbezorgd genieten van bv. Ziggo Sport, RTL XL, Netflix & Videoland.

Slaapkamer


Er zijn twee slaapkamers. Ieder met twee eenpersoons boxspringbedden van 0,80 bij 2 meter met elk een eenpersoonsdekbed. Het plaatsen van een babybedje is mogelijk in het tussenpad van de kinderslaapkamer, maar de ruimte is hier beperkt. In alle slaapkamers is voldoende kastruimte.

Badkamer
Er is een badkamer met wastafel en douchecabine en een gescheiden toilet.

Buiten
Bij het chalet is een ruim terras met luifel en een luxe tuinset en parasol. Een heerlijke plek om volop van de zon te genieten. De auto kun je naast het chalet parkeren.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn niet toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie. Je betaalt een waarborg van € 100 en verplichte eindschoonmaakkosten. De waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarde dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.

Boekingsinformatie