Bungalow Renesse

6
Rcn.nl logo

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor zes personen. Je zult je direct thuis voelen in deze gezellige accommodatie op loopafstand van het breedste zandstrand van Nederland! De bungalow staat op een mooie, ruime plek en is van alle gemakken voorzien:

Keuken


Deze bungalow heeft een hoekkeuken met een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, RCN espressoapparaat, inbouwcombimagnetron en vaatwasser.

Woonkamer
In de ruime woonkamer is een gezellige zithoek met houtkachel. In de accommodatie is een flatscreen TV en een radio/cd-speler inclusief  dvd-functie aanwezig. Ook is het mogelijk om via USB-functie muziek vanaf je telefoon af te spelen. De eethoek is geschikt voor zes personen.

In deze accommodatie kun je jouw favoriete film, serie of muziek (Spotify en Radio) via casting bekijken/beluisteren op de televisie. Dus ook tijdens je vakantie kun je vanaf nu onbezorgd genieten van bv. Ziggo Sport, RTL XL, Netflix & Videoland.

Slaapkamer


Er zijn drie slaapkamers. Eén slaapkamer met twee losse eenpersoonsbedden van 0,90 bij 2 meter, eén slaapkamer met een stapelbed en een slaapkamer met twee losse eenpersoonsbedden van 0,90 bij 2 meter Ieder bed heeft een eenpersoonsdekbed. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
De bungalow heeft een gescheiden douche- en toiletruimte. In iedere slaapkamer is een wastafel aanwezig.



Buiten
Er is een prettig terras op het zuiden gelegen met tuinmeubilair. Hier kun je zelfs in het vroege voorjaar al lekker genieten van de zon. De auto kun je bij de bungalow parkeren.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
In een aantal accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie. De bungalow heeft centrale verwarming. Je betaalt een waarborg van € 100 en de eindschoonmaak is verplicht. De waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarde dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.

Boekingsinformatie