Bungalow Brouwersdam

6
Rcn.nl logo

In deze gerenoveerde vrijstaande bungalow geniet je met max. 6 personen van een heerlijke vakantie op loopafstand van het breedste zandstrand van Nederland! De bungalow is van alle gemakken voorzien

Keuken


De open keuken heeft een 5-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat én RCN Nespressomachine, vaatwasser en een combimagnetron. De eethoek is geschikt voor zes personen.

Woonkamer
In de sfeervol ingerichte woonkamer staat een bank en twee fauteuils. Voor wat extra warmte kun je de (nieuwe!) houtkachel aansteken, maar er is uiteraard ook een centrale verwarming. In de accommodatie is een radio/CD-speler inclusief DVD-functie aanwezig en je kunt met de USB-functie muziek vanaf je telefoon afspelen.

In deze accommodatie kun je jouw favoriete film, serie of muziek (Spotify en Radio) via casting bekijken/beluisteren op de televisie. Dus ook tijdens je vakantie kun je vanaf nu onbezorgd genieten van bv. Ziggo Sport, RTL XL, Netflix & Videoland.

Slaapkamer


Er zijn drie slaapkamers (een grote en twee kleinere) met in ieder twee stuks comfortabele  eenpersoons hotelboxsprings - in samenwerking met Swiss Sense - van 0,90 bij 2 meter. Ieder bed heeft een eenpersoonsdekbed. Ook is er op iedere slaapkamer een eigen wastafel aanwezig. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk, maar de ruimte wordt dan wel beperkt.

Badkamer
De bungalow is recent voorzien van een aanbouw inclusief gloednieuwe badkamer met o.a. stortdouche, ruime wastafel met grote spiegel en voor echte luxe een heerlijk ligbad (180 cm) met bubbelbadfunctie! De bungalow is tevens voorzien van een apart toilet.

Buiten
's Avonds genieten van een heerlijk glaasje wijn met een zelfgebakken pizza op het terras van jouw bungalow? Dat kan! Het houten terras is voorzien van tuinmeubilair voor zes personen, terrasverwarming én een houtgestookte pizzaoven.
De auto kun je bij de bungalow parkeren, er is een eigen parkeerplaats aanwezig.

Internet en TV
Er is een 40 inch. LED-TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
In een aantal accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie. Je betaalt een waarborg van € 100 en verplichte eindschoonmaakkosten. De waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarde dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.

Boekingsinformatie