Appartement Toppershoedje

4
Rcn.nl logo

RCN Vakantiepark Toppershoedje bevindt zich op een voormalig landgoed waardoor het park een heel eigen karakter heeft. Dat is onder andere te zien aan het authentieke witte huis, waar een 4-persoonsappartement in gevestigd is. Het is een geschakeld appartement centraal op het park en op loopafstand van het Ouddorpse strand.

Keuken


Het keukenblok heeft een 4-pits gaskookplaat, waterkoker en een filter koffiezetapparaat. De eethoek is bestemd voor vier personen.

Woonkamer
Er is een comfortabele zithoek en een TV. In de accommodatie is een radio/CD-speler met DVD-functie en USB-functie om muziek vanaf je telefoon mee af te spelen. Het appartement heeft centrale verwarming.

Slaapkamer


Er zijn twee slaapkamers. Beide slaapkamers beschikken over twee eenpersoonsbedden van 0,90 bij 2 meter met eenpersoonsdekbedden. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
In de badkamer is een wastafel en een douchecabine. Er is een gescheiden toiletruimte.

Buiten
Het terras bevindt zich vóór het appartement, gelegen op het westen langs het centrale pad richting het strand.
De auto kun je helaas niet bij het appartement parkeren, maar wel dichtbij. Er is een eigen parkeerplaats achter de naastgelegen recreatiezaal.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie. Je betaalt een waarborg van € 100 en verplichte eindschoonmaakkosten. De waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarde dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.

Boekingsinformatie