Appartement Meerpaal

2
Rcn.nl logo

Wil je met twee personen voordelig en toch comfortabel op vakantie? Kies dan voor dit gezellige tweekamerappartement. De geschakelde appartementen liggen centraal op het park en op loopafstand van het strand. Alle appartementen hebben dezelfde indeling op de begane grond.

Keuken


Het keukenblok is voorzien van een dubbele elektrische kookplaat, filter koffiezetapparaat, waterkoker, gewone magnetron en een eethoek voor twee personen.

Woonkamer
Er is een comfortabele zithoek met twee stoelen en een TV. In de accommodatie is een radio/CD-speler met DVD-functie en USB-functie om muziek vanaf je telefoon mee af te spelen. Het appartement heeft centrale verwarming.

Slaapkamer


In de slaapkamer staan twee eenpersoons boxspringbedden van 0,90 bij 2 meter met enkele dekbedden. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
In de badkamer is een wastafel, een toilet en een douchecabine.

Buiten
Er is een prettig terras met tuinmeubilair. Hier kun je zelfs in het vroege voorjaar al lekker genieten van de zon. De appartementen aan de achterzijnde (nr. 457 en 459) zijn voorzien van een eigen parkeerplaats. Bij de appartementen aan de voorzijde (nr. 451 en 453) kun je helaas niet bij het appartement parkeren, maar wel dichtbij. Er is een eigen parkeerplaats bij de naastgelegen recreatiezaal.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie.
Je betaalt een waarborg van € 100 en verplichte eindschoonmaakkosten. De waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarden dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.


Appartementen 451 en 453 grenzen aan de speeltuin, spetterparadijs en het centrale pad richting het strand, dit is dus een drukker gedeelte. Appartementen 457 en 459 (aan de achterzijde) liggen rustiger, de ligging kunt u met voorkeur boeken.

Boekingsinformatie