Safaritent Duinroos

5
Rcn.nl logo

Geniet van een heerlijk vakantie, in deze stijlvolle glampingaccommodatie! 
Deze luxe beachtent voor max. 5 personen is van alle gemakken voorzien zodat je echt kan genieten van een verblijf dichtbij het prachtige Noordzeestrand, echt ideaal geschikt voor gezinnen met kinderen! 


Wil je stijlvol kamperen maar heb je geen eigen tent, dan is deze beachtent echt precies wat je zoekt.


 


Keuken


De keuken beschikt over een 4-pits gaskookstel, koelkast, vaatwasser, magnetron, afzuigkap en volledige keukeninventaris.


 


Woonkamer


De sfeervolle living met open keuken geeft een ruim gevoel waar alles aanwezig is. In de woonkamer bevindt zich een loungebank, een grote tafel en is er een gaskachel aanwezig voor een aangename warmte.

In deze accommodatie kun je jouw favoriete film, serie of muziek (Spotify en Radio) via casting bekijken/beluisteren op de televisie. Dus ook tijdens je vakantie kun je vanaf nu onbezorgd genieten van bv. Ziggo Sport, RTL XL, Netflix & Videoland.


 


Slaapkamer


Beneden vind je een slaapkamer met tweepersoonsbed en op de zolderverdieping staan er 3 eenpersoonsbedden. 


 


Badkamer


De luxe badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel, dus van alle gemakken.


 


Buiten


De ruime veranda (op verhoging, deels overdekt!) geeft een heerlijk beachgevoel. De picknicktafel en een aparte loungeset staan er tot je beschikking. 


 


Internet en TV


Alle safaritent beschikken over een flatscreen TV en een eigen WiFi modem. Je kunt gebruik maken van gratis WiFi.


 


Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Huisdieren zijn wel toegestaan.


Je betaalt een waarborg van € 100 en verplichte eindschoonmaakkosten. De waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarde dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.

Boekingsinformatie