Mobil home Beachhome

4
Rcn.nl logo

Geniet van een heerlijke vakantie in deze knusse en trendy ingerichte 4-persoons mobil home. De gloednieuwe mobil home is van alle gemakken voorzien en op nog geen 5 minuten loopafstand van het mooie Noordzeestrand! Extra leuk voor kinderen: direct naast het spetterparadijs en de speeltuin.




Keuken


De mobil home heeft een moderne open keuken en is compleet ingericht met een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, een combimagnetron en een vaatwasser. De eethoek biedt plaats aan vier personen.

Woonkamer
In de knusse living is een gezellige eet- en zithoek (ineen) en een LED TV.  Er is verwarming in de mobil home. 

In deze accommodatie kun je jouw favoriete film, serie of muziek (Spotify en Radio) via casting bekijken/beluisteren op de televisie. Dus ook tijdens je vakantie kun je vanaf nu onbezorgd genieten van bv. Ziggo Sport, RTL XL, Netflix & Videoland.

Slaapkamer


De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed van 1,60 bij 2 meter met veel kastruimte en directe toegang tot de badkamer. De bedden zijn voorzien van een 2-persoons matras en twee 1-persoons dekbeddden. De tweede slaapkamer is geschikt voor kinderen en heeft een hoogslaper en een laag eenpersoonsbed - die haaks tegenover elkaar staan - (beide 0,80 bij 1,90 meter) met een kast. Er kan in de tweede slaapkamer een babybedje bijgeplaatst worden. Ook deze kamer heeft direct toegang tot de badkamer. Alle bedden hebben eenpersoonsdekbedden.

Badkamer
Er is een gescheiden douche- en toiletruimte.

Buiten
Via de schuifpui kom je op een ruim overdekte veranda (van ongeveer 8 m2) met tuinmeubilair en een leuk barretje met twee barkrukken. Daarnaast heeft de mobil home ook nog een heerlijke houten vlonder met tuintafel en terrasstoelen, als extra plek om volop van de zon te genieten. De auto kun je naast de mobil home parkeren.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. In een aantal accommodaties zijn huisdieren toegestaan.
Je betaalt een waarborg van € 100 en verplichte eindschoonmaakkosten. De waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarde dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.

Boekingsinformatie