Comfort 2 personen MIVA

10
2
Topparken.nl logo

Genieten aan het water, midden in de natuur; dat kan in dit comfortabele vakantiehuis op Parc de IJsselhoeve!

Het vakantiehuis biedt plaats voor 2 personen en is geschikt voor mindervaliden. Het vakantiehuis is modern ingericht en beschikt over een comfortabele zithoek en een ruime eettafel. De keuken is van alle hedendaagse gemakken voorzien. Zo is de keuken volledig ingericht met onder andere een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met diepvriesvak en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

De badkamer is voorzien van een lage wastafel, een brede douche met stoel en een toilet met toiletbeugels. De drempelhulp, brede deuren en ruime opzet van het vakantiehuis maakt dat alle ruimtes eenvoudig toegankelijk zijn voor mindervaliden. 

Het vakantiehuis is gelegen op een mooie locatie; aan de rand van het vakantiepark, grenzend aan een natuurgebied. Dit zorgt voor veel rust en privacy. Fijne bijkomstigheid; het vakantiehuis beschikt over een eigen schuurtje. 

Parkeer uw auto naast het vakantiehuis en het genieten kan beginnen!

Boekingsinformatie

Ligging comfort 2 personen miva

De ligging van "comfort 2 personen miva" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.