Comfort 6 personen spa

7.5
6
Topparken.nl logo

Op zoek naar optimaal comfort en ontspanning? Verblijf in deze comfortabele vakantiewoning met spa en geniet van de mooie, waterrijke omgeving. 

De modern ingerichte vakantiewoning biedt plaats voor 6 personen en is van alle gemakken voorzien. Het woongedeelte bestaat uit een ruime eettafel en comfortabele zithoek met tweepersoons zitbank, twee luxe fauteuils en een flatscreen tv. De openslaande deuren zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en geven een mooi uitzicht op het buitengedeelte. De open keuken is compleet ingericht met servies, glazen en bestek. Ook beschikt de keuken over een magnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. 

De woning heeft drie slaapkamers en een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld: twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. 

De tuin is ingericht met een complete tuinset en een privé spa, om het verblijf net even iets specialer te maken. Dit alles is gelegen op een prachtige plek op het park, met direct naast de woning een eigen parkeerplaats. 

Boekingsinformatie

Ligging comfort 6 personen spa

De ligging van "comfort 6 personen spa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.