Comfort 5 personen Wellness

8.6
5
Topparken.nl logo

Comfortabele vakantiewoning met ruim buitengedeelte en eigen wellnessfaciliteiten. Verken overdag de waterrijke omgeving van het park, bezoek Rotterdam of kom tot rust in- en rondom uw vakantiewoning. Hoe u uw dag ook invult, bij Parc de IJsselhoeve is het altijd fijn thuiskomen. 

Verblijf met uw vrienden en/of familie in een comfort vakantiewoning en geniet op elk gewenst moment van de privé wellnessfaciliteiten! Dit comfortabele vakantiehuis biedt plek voor 5 personen en heeft een eigen sauna, spa en buitendouche. 

Het woongedeelte is voorzien van een ruime eettafel, een tweepersoons zitbank, twee luxe fauteuils en een flatscreen tv. Kortom, een heerlijke ruimte om te relaxen, spelletjes te doen en te genieten van een fijne vakantie. De moderne keuken is compleet ingericht met onder andere een waterkoker, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers; een kamer met twee eenpersoonsbedden en een kamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt zodat u gelijk kunt genieten van uw verblijf. De badkamer beschikt over een douche, een toilet en een wastafel. 

Via openslaande deuren kunt u vanuit de woonruimte naar het terras met tuinset. Heerlijk om in het voorjaar en de zomer te genieten van het mooie weer. In de koudere periodes zorgen de openslaande deuren voor veel natuurlijke lichtinval in de woning. Met onbeperkte toegang tot uw eigen sauna, spa en buitendouche kunt u heerlijk ontspannen gedurende uw verblijf. 

Boekingsinformatie

Ligging comfort 5 personen wellness

De ligging van "comfort 5 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.