Deluxe 6 personen

8.9
6
Topparken.nl logo

Luxe en vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen, voorzien van alle comfort, en gelegen in een schitterende waterrijke omgeving. Ideaal voor een ontspannen vakantie met familie of vrienden!

Dit luxueuze en ruime vakantiehuis biedt plaats aan 6 personen en is met drie slaapkamers ideaal voor een vakantie met het hele gezin of een groep vrienden. Dit vakantiehuis heeft een modern en stijlvol interieur en is uitgerust met alle hedendaagse gemakken voor een zorgeloze vakantie in een prachtige omgeving. In de ruime woonkamer, vindt u onder andere een tweepersoonsbank, twee comfortabele fauteuils, een comfortabele eethoek voor 6 personen en een flatscreen tv. In deze gezellig ingerichte ruimte kunt u heerlijk ontspannen voor de buis of genieten van een heerlijke zelfbereide maaltijd met uw familie of vrienden. De moderne keuken is uitgerust met alle benodigde voorzieningen, zoals een koelkast, diepvries, gasstel, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. In de keuken kunt u lekker kokkerellen en uw familie of vrienden verwennen met een heerlijke maaltijd.

U heeft daarnaast de beschikking over drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Binnen maakt een moderne badkamer met bad-douchecombinatie, een wastafel en een toilet de indeling van dit luxe vakantiehuis compleet. Vanuit de woonkamer leiden de grote glazen deuren u naar het mooi aangelegde terras met aangrenzend gazon. Hier vindt u comfortabel terrasmeubilair voor 6 personen en een parasol. Een lekker plekje om te ontspannen en in alle rust te genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen spelen op het gazon. Bij aankomst hebben wij de bedden reeds voor u opgemaakt, u kunt dus direct beginnen aan uw welverdiende vakantie. Dit heerlijke luxe vakantiehuis is rookvrij, voorzien van wifi en u kunt uw auto gewoon bij de accommodatie parkeren.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 6 personen

De ligging van "deluxe 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.