Deluxe 4 personen

8.2
4
Topparken.nl logo

Een luxe en modern ingericht 4-persoons vrijstaand vakantiehuis voorzien van alle gemakken. Gelegen in een waterrijke omgeving is dit de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie met de hele familie.

Dit ruime en comfortabele vakantiehuis is gelegen in een prachtige omgeving en de ideale bestemming voor een vakantie met het gezin of kleine vriendengroep. Bij binnenkomst in de woonkamer zult u direct versteld staan van het moderne en luxe interieur. In de ruime woonkamer vindt u namelijk een comfortabel zitgedeelte, een flatscreen tv, radio en gezellige eethoek. Ideaal om 's avonds gezellig samen te dineren of voor het spelen van een spelletje met het hele gezelschap. De aangrenzende moderne keuken beschikt over onder andere een koelkast, diepvries, gasstel, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Het luxe vakantiehuis heeft verder nog twee slaapkamers, beide beschikken over twee eenpersoons boxsprings. Ook is er ruimte voor een kinderbedje. De luxe badkamer met wastafel, toilet en ruime douche maakt de indeling van binnen helemaal compleet. Vanuit de woonkamer leiden grote openslaande glazen deuren u naar het privé terras. Dit prachtig aangelegde terras op het zuiden is voorzien van luxe terrasmeubilair. Ideaal om 's avonds nog lekker na te genieten van de dag met een hapje en drankje en uiteraard de ondergaande zon. Deze luxe accommodatie is rookvrij, voorzien van wifi en heeft een eigen parkeerplaats voorhanden.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen

De ligging van "deluxe 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.