Comfort 6 personen

7.6
6
Topparken.nl logo

Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen met een mooi aangelegd buitenterras en gelegen in een prachtige waterrijke omgeving. De perfecte locatie om te genieten en lekker te ontspannen!

Dit mooie vakantiehuis is perfect wanneer u op zoek bent naar een ontspannen vakantie met uw gezin of vrienden. Dit comfortabele vakantiehuis heeft een moderne, stijlvolle inrichting en beschikt over alle hedendaagse voorzieningen voor een heerlijke vakantie in een prachtige omgeving. De ruime woonkamer is ingericht met een tweepersoonsbank, twee comfortabele fauteuils, een ruime eethoek en een flatscreen tv. Ideaal wanneer u 's avonds gezellig tv wilt kijken, lekker wilt natafelen of een spelletje wilt spelen. De moderne keuken is volledig uitgerust. Hier vindt u onder andere een koelkast, gasstel, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Alles is simpelweg binnen handbereik om heerlijke maaltijden te bereiden.

Het vakantiehuis heeft drie slaapkamers en biedt plaats aan 6 personen (vier eenpersoonsbedden en een stapelbed). Bij aankomst hebben wij voor uw gemak de bedden reeds opgemaakt. De ruime badkamer is voorzien van een bad, douche, wastafel en toilet. Via de grote glazen deuren in de woonkamer komt u op het buitenterras met terrasmeubilair voor 6 personen en parasol ter bescherming tegen de zon. Hier kunt u lekker relaxen met een goed boek en 's avonds, bij goede weersomstandigheden, heerlijk dineren. Het is niet toegestaan om te roken in dit mooie vakantiehuis, uw auto kunt u zorgeloos bij de accommodatie parkeren en uiteraard is er wifi aanwezig. Alles is hier simpelweg voorhanden om een geweldige vakantie met uw geliefden te beleven.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 6 personen

De ligging van "comfort 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.