Comfort 5 personen

8.2
5
Topparken.nl logo

Comfortabel en vrijstaand vakantiehuis voor 5 personen met mooi buitengedeelte en uitgerust met alle moderne gemakken. Kom volledig tot rust op deze schitterende locatie en geniet van een zorgeloze vakantie.

Dit mooie en volledig vrijstaande vakantiehuis is perfect voor een vakantie met uw gezin of een groep vrienden. Het vakantiehuis heeft een moderne en stijlvolle inrichting. Dankzij de grote glazen ramen heeft dit vakantiehuis veel natuurlijk lichtinval. Het vakantiehuis is uitgerust met alle benodigdheden voor een ontspannen vakantie. De ruime woonkamer is voorzien van een tweepersoonsbank,  twee comfortabele fauteuils en een grote flatscreen tv. Verder is er een gezellig eethoek voor 5 personen waar u samen kunt eten of een spelletje kunt doen. In de moderne keuken vindt u alles wat u nodig heeft om een heerlijke maaltijd te bereiden, zoals onder andere een koelkast, diepvries, combimagnetron, gasstel, vaatwasser en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Dit vakantiehuis is geschikt voor 5 personen en heeft in totaal twee slaapkamers. In de ene slaapkamer vindt u een stapelbed en een eenpersoonsbed en in de andere slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden. Dit comfortabele vakantiehuis wordt binnen gecomplementeerd door een moderne badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. Natuurlijk heeft dit comfortabele vakantiehuis ook de beschikking over een eigen terras met terrasmeubilair voor 5 personen en een parasol. Een heerlijk plekje om te ontspannen in de zon terwijl de kinderen zich vermaken op het aangrenzende gazon. En, bij aankomst zorgen wij ervoor dat de bedden reeds voor u zijn opgemaakt, u kunt dus direct beginnen met genieten. Daarnaast zijn onze vakantiehuizen rookvrij, voorzien van wifi en heeft u voldoende parkeerruimte voor uw auto.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 5 personen

De ligging van "comfort 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.