Natuurhuisje in Leidschendam-voorburg

6
Natuurhuisje.nl logo

De tipi Punt is een stoere tipi met achteringang en grote voorwand die je op kunt rollen. Met 2 picknicktafels en een sfeervolle eigen, zonnige weide is deze kampeerbasis ideaal voor 1 of meer nachtjes met maximaal 6.personen op t platteland. Neem zelf slaap- en kampeerspullen mee, in de tipi liggen alleen kleden op de houten vloer. Stroom + koelkast bedraagt € 5,50 per dag. Om de hoek op het erf zijn douches en toiletten. Het gebruik van een eigen bbq kan buiten van de grond af op gas.

Bijzonderheden natuurhuisje in leidschendam-voorburg

Tuinmeubilair, Tuin, Koel-/vriescombinatie, Speelweide, Tuindeuren, Terras (overdekt), Binnenplaats, Jeu de boules baan, Terras (gemeenschappelijk), Binnenplaats (gedeeld met anderen), Vergaderingen, Flip-over, Whiteboard, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 4)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in leidschendam-voorburg

De ligging van "natuurhuisje in leidschendam-voorburg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.