Natuurhuisje in Leidschendam-voorburg

6
Natuurhuisje.nl logo

De buitenplaats transformeert van boerderij naar een recreatieve Hotspot midden in de Randstad. Tot 10 januari is het is plaats voor 7 campers op het erf. Sanitair met warme douches en een overdekte afwasplaats zijn aanwezig. Het ledigen van een toiletcassette is mogelijk. Logees kunnen voor overdag en of 's avonds tussen 18.00 en 21.30 tickets boeken voor de pop-up Winter Wellness via de website. Aanwezig zijn een hout gestookte barrel sauna koude bad en buitendouche, relaxplaats en kleine infraroodsauna. Geniet heerlijk van de rust en het buitenleven met andere logees. Tijdens de feestdagen is stal de Barn of Hoeve 's avonds geopend voor een gezellig samenzijn.Voor bijzondere feestelijk diners zijn meerder lokale culinaire restaurants in de buurt die een afhaal of bezorgservice bieden. De standaard maaltijdbezorgers komen hier ook over de brug. Gratis wifi is onder de Luifel.

Bijzonderheden natuurhuisje in leidschendam-voorburg

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Terras, Koel-/vriescombinatie, Terras (overdekt), Internet, Binnenplaats, Jeu de boules baan, Terras (gemeenschappelijk), Binnenplaats (gedeeld met anderen), Sauna, Vergaderingen, Beamer, Flip-over, Infrarood sauna, Whiteboard, Badkamer (gedeeld met anderen), Keuken (gedeelde met anderen), Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 4)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in leidschendam-voorburg

De ligging van "natuurhuisje in leidschendam-voorburg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.