Groepsaccommodatie Koudekerk aan den Rijn

9.5
22
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen t/m 22 personen. De boerderij is nog in bedrijf en er worden melkkoeien en schapen gehouden, kom hier gerust een kijkje nemen (in overleg). Vanuit je groepsaccommodatie heb je uitzicht op de uitgestrekte polders met grazende koeien en schapen. Er mag niet gerookt worden in de groepsaccommodatie.

Een vakantiehuis in Zuid Holland met uitzicht over de weilanden

Je hebt de beschikking over twee verblijfsruimtes. Een zeer ruime verblijfsruimte in Hollandse sferen en één verblijfsruimte met een open keuken. Je hebt op de begane grond twee slaapkamers met elk een douche en toilet. Op de 1e verdieping zijn de overige slaapkamers. Zie ook bij het onderdeel kamerindeling. Catering is mogelijk. Je hebt bij twee slaapkamers ook nog een kleinere verblijfsruimtes. Er zijn gezelschapsspellen, muziekcomputer, etc. aanwezig. Buiten heb je een groot terras en er is een extra zithoek buiten onder het overdekt terras met uitzicht over de weilanden om heerlijk met z'n allen te genieten. Ook is er onder de hooiberg een trampoline en bbq plaats. 

Samen een dagje naar het Noordzeestrand


Deze groepsaccommodatie ligt centraal en op korte afstand zijn leuke attracties en steden te bezoeken. Wil je naar het Noordzeestrand? Dat kan! Het is slechts 15 kilometer gelegen vanaf de accommodatie.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Zuid-Holland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie koudekerk aan den rijn

De ligging van "groepsaccommodatie koudekerk aan den rijn" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.