Natuurhuisje in Goudriaan

15
Natuurhuisje.nl logo

Nog geen 30 kilometer bij Rotterdam en Utrecht vandaan, bevindt zich het oer- Hollandse landschap van de Alblasserwaard. Midden in deze polder ligt het dorpje Goudriaan, dat terecht de parel van de Alblasserwaard genoemd wordt. Aan de rand van deze plaats vind je dit melkveebedrijf. Het is een middelgroot bedrijf met ongeveer 75 melkkoeien. Het bedrijf is in 1995 gebouwd. Een paar jaar later is dit natuurhuis geplaatst, het 'broodhuis' waar deze verhuurders naast b&b ook groepen welkom heten. Vanuit de kamers heb je zicht over kilometers weilanden, met alle soorten dieren die daar huizen, inclusief onze eigen koeien en paarden.

Bijzonderheden natuurhuisje in goudriaan

Woon/eetkamer op de parterre: 2-zitsbank (x 2), Afwasmachine, CD-speler, Eethoek, Fauteuil, Internettoegang (WiFi), Keramische kookplaat, Magnetron, Oven, Radio, Stoelen (x 16), Tafel (x 4), Tuindeuren, Vloerverwarming, Waterkoker

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in goudriaan

De ligging van "natuurhuisje in goudriaan" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.