Groepsaccommodatie Bodegraven

9.1
60
Groepen.nl logo

De grote groepsaccommodatie biedt overnachtingsmogelijkheden tot respectievelijk 50/60 personen. De boerderij is ook geschikt voor feesten en partijen die naar eigen inzicht georganiseerd kunnen worden. De barbecueplaats geeft gelegenheid voor barbecuepartijen. Dit alles kan geheel of gedeeltelijk worden verzorgd. Deze groepsaccommodatie ligt aan een slingerend landweggetje en is met de bus moeilijk bereikbaar (vergunning is dan noodzakelijk). Op het zelfde terrein ligt de BOD-098.

Een vakantiehuis in Zuid Holland met behouden boerderij sfeer

De ruimte is verdeeld in een gemeenschappelijke ruimte met bar, die in eigen beheer gebruikt kan worden. De slaapzalen zijn verdeeld in 2 x 23 pers, 2 x 2 pers, en 2 x 5 pers.  Er is een ruime, ingerichte keuken en op de begane grond zijn er voldoende sanitaire voorzieningen. Er is Wifi. Op het buitenterrein is een sportveld aanwezig met volleybalnet en voetbaldoeltjes. Je treft ook een visvijver, jeu de boules baan, speeltoestellen met trampoline en een kinderboerderij aan, zodat de sfeer van wat 'eens een echte boerderij was' toch een beetje behouden blijft. Waag je eens een sprongetje over de sloot (Fierljeppen)?

Bootje varen door het Groene Hart

De groepsaccommodatie ligt midden in het Groene Hart van de Randstad, heeft een landelijk karakter en is een waterrijk gebied. Gelegen tussen de natuurgebieden van Nieuwkoop en Reeuwijk biedt het fiets- en vaarmogelijkheden. Je kunt een survivaltocht per boot maken vanaf de boerderij. Ook de omliggende grotere steden bieden voldoende bezienswaardigheden die de moeite waard zijn b.v. Avifauna en het Archeon.

Huisje huren in Zuid Holland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Bodegraven

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie bodegraven

De ligging van "groepsaccommodatie bodegraven" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.