Vakantiewoning - Noordendolfer 2-21 | Zoutelande

8.7
6
Welcomeinzeeland.com logo

Max aantal personen: 4 + 2 kinderen
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Opp.: 60 m2

Beschrijving
Geheel gerenoveerde vakantiewoning op een toplocatie. De woonkamer biedt een mooie zithoek en eethoek met keuken. Deze is voorzien van een combimagnetron, vaatwasser, koelkast en filter koffieapparaat en nespresso. Er is een tweepersoonsslaapkamer beneden. De badkamer heeft een douche en wastafel en toilet. Op de 1e verdieping zijn twee slaapkamers, beiden met eenpersoonsbedden. Op het terrasje is het heerlijk vertoeven in de zon.

Over deze accommodatie
Het vakantiehuis ligt op een kleinschalig terrein, geheel autoluw. Er is een speeltuintje aanwezig. Het parkje ligt onderaan de duinen; de hoogste van Nederland. Hoe fijn is het om de grootste speeltuin dichtbij te hebben?! Parkeren kan met 1 auto op eigen terrein. Meer informatie over het parkeren van meerdere auto's leest u op onze site. Op 10 minuten wandelafstand sta je in het gezellige centrum van Zoutelande.

Omgeving
Het strand ligt letterlijk op loopafstand, de zee kun je horen ruisen! Tel daar de meeste zonuren per jaar bij op en een vakantie aan het strand in Zoutelande is een feest! Het centrum van Zoutelande is op enkele minuten fietsen bereikbaar en biedt een divers aanbod van horeca, winkels, souvenir-zaken, een fietsverhuur en verse bakker. Het mondaine Domburg ligt op een half uurtje fietsen, net als Middelburg met haar vele monumenten. 


Boekingsinformatie

Ligging vakantiewoning - noordendolfer 2-21 | zoutelande

De ligging van "vakantiewoning - noordendolfer 2-21 | zoutelande" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.