Vakantiehuis Zonnemaire

10
6
Groepen.nl logo

Vakantiehuis in Zeeland dichtbij diverse badplaatsen


Een sfeervol vakantiehuis in Zonnemaire waar het heerlijk vakantie vieren is. De woning is nieuw en heeft een ruime living. Er is een flatscreen en wifi aanwezig. In de hal is een apart toilet aanwezig. In de keuken is een combi-magnetron, vaatwasser, toaster en koelkast met vriesvakje en senseo apparaat aanwezig. Er zijn twee slaapkamers met beiden éénpersoonsbedden. De derde slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een douche, toilet en wc. In de tuin is het heerlijk spelen en genieten! Deze is geheel omheind; ideaal dus voor de hond of kinderen.

Samen een dagje naar de kust 

Het vakantiepark is kleinschalig, maar ruim opgezet. Iedere woning heeft voldoende privacy. Voorin het park is er een kleine speeltuin. Er is een parkeerplaats bij de woning. Binnen 20 minuten rijden met de auto bevindt zich in de badplaats Renesse of in Scharendijke. In beide dorpen zijn grote supermarkten te vinden. In Renesse zijn veel hippe winkels en uitgaansgelegenheden te vinden. Daarbij is deze omgeving de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen door de duinen, langs de zee en in de bossen. Kortom een ideale vakantiebestemming voor ieder wat wils!

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis zonnemaire

De ligging van "vakantiehuis zonnemaire" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.