VZ981 Vakantiehuis in Zonnemaire

10
6
Vakantiezeeland.com logo

De locatie van dit vakantiehuis is uitermate geschikt voor families met (kleine) kinderen, sportieve en actieve mensen en uiteraard voor senioren! Het is een comfortabele woning, gezellig en kind- en hond vriendelijk ingericht en is gelegen op een rustig kleinschalig park. Wanneer rust een belangrijk element is in uw vakantie verblijf, dan is dit vakantiehuis een ideale recreatie locatie. 

Zonnemaire is een gezellig Zeeuws dorp en ligt ongeveer  twee kilometer van het Grevelingenmeer, tien kilometer van Zierikzee en Scharendijke. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van fijne wandelingen en lange fietstochten door de bossen, duinen en langs de historische dorpen en steden, zoals Scharendijke, Renesse, Noordwelle, Ellemeet en Burgh-Haamstede. De nabijgelegen natuurgebieden, zoals de Grevelingen, Plan Tureluur, De Schelphoek en de Oosterschelde zijn prachtig en zeker de moeite van het ontdekken waard. Het grote Noordzeestrand bevindt zich op slechts twaalf kilometer, op de fiets bent u er zo!

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz981 vakantiehuis in zonnemaire

De ligging van "vz981 vakantiehuis in zonnemaire" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.