Natuurhuisje in Zonnemaire

2
Natuurhuisje.nl logo

In 2020 heb ik aan de buitenrand van mijn biologische kwekerij "buitenkamers" gebouwd , met een veranda op het zuiden maar ook onbelemmerd weids uitzicht over de platte polder. Op 50 m2 veranda, een bed, douche, en eenvoudige kookgelegenheid. Alle nadruk ligt op RUST & RUIMTE, met uitzicht op de ondergaande zon, jezelf terug trekken, op adem komen, je innerlijke batterijen op laden zonder wifi en tv, lekker de tijd om je boek te lezen of te schrijven. Algemeen: -De minimum leeftijd om te boeken is 30 jaar, daar kan, in overleg via de mail, van afgeweken worden. - perfect voor 1 persoon, maar een extra persoon past er zeker bij. De toegankelijkheid voor rolstoel is zeer beperkt, kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan. -de mogelijkheid is er om, op afspraak, op de biologische kwekerij een praatje te maken met de boerin of andere activiteiten te ondernemen. U kunt zomer en winter een buitenkamer boeken leest u de huisregels voor strenge vorst in de winterperiode.

Bijzonderheden natuurhuisje in zonnemaire

Contactloos verblijf, Gaskachel, Tweepersoonsbed, Badkamer, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis), Eenpersoonsbed (x 2), oven

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in zonnemaire

De ligging van "natuurhuisje in zonnemaire" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.