Groepsaccommodatie Zierikzee

8.9
22
Groepen.nl logo

Deze verbouwde boerderij gelegen in is zeer geschikt voor familie- en vriendengroepen. Gelegen in een beschermd natuurgebied, bestaande uit zoute kweldergebieden en oude inlagen. Direct gelegen aan de Oosterschelde, waarin je kunt zwemmen of waar je langs de waterlijn naar schelpen en diertjes kunt zoeken. 

Een groepsaccommodatie in Zeeland in een natuurgebied

Dit vakantiehuis bevat een eetkamer (55 m2) met terrasdeuren. Een open keuken met veel voorzieningen. De zitkamer is 45 m2, hier bevindt zich een Sony Bravia LCD-TV met schotelantenne,. Hier staat ook een tafelvoetbalspel. In de grote voormalige boerenschuur zijn 4 studio's met een slaapetage, een zgn. vide, (12 m2) met 2 eenpersoons bedden boven en wastafel met beneden(16 m2) douche/toilet. Tevens zijn er boven de keuken drie slaapkamers, waarvan 1 met douche/toilet op de kamer en voor de andere twee slaapkamers (met wastafels) is er een gescheiden douche en toilet op de gang. De naastgelegen bungalow staat ook tot jullie beschikking en is enigszins geschikt voor rolstoelgebruikers. Hier zijn twee slaapkamers, een badkamer, en een zonnekamer met twee eenpersoonsbedden en terrasdeuren. Verder is er buiten tuinmeubilair (twee parkbanken), een barbecue, jeu de boules baan met ballen, speeltoestel tot 12 jaar en een tafeltennistafel in de hal (24 m2). 

Maak samen diverse fietsroutes

Er loopt een fietspad langs de waterkant, zo kun je naar het mooie stadje Zierikzee fietsen of wandelen, of naar het nabijgelegen restaurant. Verder kunt je de Delta-Expo bekijken of bijv. het landbouw- of watersnoodmuseum bezoeken, of een stadswandeling maken door Zierikzee met een gids, of zeehonden spotten op de Oosterschelde vanaf een boot.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie zierikzee

De ligging van "groepsaccommodatie zierikzee" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.