VZ1077 Vakantiehuis in Wolphaartsdijk

10
8
Vakantiezeeland.com logo

Deze volledig ingerichte woning is een fantastische basis voor een vakantie in Zeeland. De woning is geschikt voor 8 personen.

Er zijn vier slaapkamers: Op de begane grond is een tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer, op de 1e verdieping: 3 slaapkamers met op alle kamers 2 eenpersoonsbedden. In de badkamer boven is een Finse sauna aanwezig. Daarnaast is er een open keuken aanwezig, compleet met vaatwasser, kookplaat, combimagnetron. 

Omgeving
Wolphaartsdijk is een klein maar zeer gezellig Zeeuws dorpje. In de buurt zijn een aantal winkels zoals, een supermarkt, slagerij en een groentewinkel. Wolphaartsdijk heeft een eigen jachthaven, deze vindt u op loopafstand. De steden Middelburg en Goes liggen op ongeveer 10 minuten afstand, het zijn gezellige steden met vele winkels en terrassen. Het is zeker aan te raden een dagje hier naar toe gaan om bijvoorbeeld te winkelen of om de mooie stad te bekijken. In een aantal minuten bent u bij het Veerse Meer, hier kunt u heerlijk vertoeven in de zomer. Kanoa is een watersport recreatiecentrum op slechts enkele minuten afstand. U kunt hier vele activiteiten doen zoals , Kanoën, waterfietsen, boogschieten, klimmen en roeien. In de directe omgeving van het huis vindt u vooral natuur, water en rust.

Andere dingen waar u op moet letten
- Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
- Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 23 jaar zijn niet toegestaan
- Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
- Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz1077 vakantiehuis in wolphaartsdijk

De ligging van "vz1077 vakantiehuis in wolphaartsdijk" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.