Natuurhuisje in Wissenkerke

6
Natuurhuisje.nl logo

De fantastisch lichte woonkamer met sfeervolle haard en open keuken is fraai ingericht. Aan de eettafel is het heerlijk bijkomen na een flinke wandeling. Verder is het natuurhuisje uitgerust met een flatscreen. De woning voorziet in twee badkamers, beide met wastafel en inloopdouche. Tevens zijn er twee aparte toiletten: één beneden en één boven. De woning heeft drie slaapkamers, waarvan één op de begane grond met een lits-jumeaux en twee op de verdieping met elk twee eenpersoonsbedden. Voor de woning ligt een prachtige siertuin met terras, waar een comfortabele tuinset voor je klaar staat. Aan de zijkant van de woning ligt een overdekt terras met een tuinberging voor je fietsen. Achter de woning ligt een fraai gazon voor de kinderen om te spelen. Op diverse terrassen rond de woning kun je na een dag fietsen met een drankje heerlijk nagenieten met uitzicht over de polder. In de bijkeuken bevindt zich een wasmachine. Naast de woning is ruimte om twee auto's te parkeren. Een huisdier is in dit natuurhuisje welkom!

Bijzonderheden natuurhuisje in wissenkerke

Afwasmachine, Badkamer (x 2), Berging, Binnenplaats, Gaskachel, Internettoegang (WiFi), Keuken, Koel-/vriescombinatie, Meertje , Rolstoel toegankelijk, Speelweide, Terras, Terras (overdekt), Terras (privé), Tuin, Tuin (privé, verlicht), Tuindeuren, Tuinmeubilair, Tv, Verwarming (CV), Wasdroger, Wasmachine, Contactloos verblijf

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in wissenkerke

De ligging van "natuurhuisje in wissenkerke" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.