Groepsaccommodatie Wemeldinge

10
48
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie bevindt zich op 50 meter afstand van de Oosterschelde, is ruim opgezet en biedt veel comfort. De groepsaccommodatie, gebouwd in een rijksmonumentale hofstede, is omgeven door veel ruimte en beschikt over een groot terras. Naast het terras en de tuin beschikt dit vakantiehuis over een speelweide van ruim 1 ha met daarbij diverse speelvoorzieningen. Het verblijf is geschikt voor maximaal 48 personen, verdeeld over 14 kamers. Het gehele gebouw is rookvrij.

Een vakantiehuis in Zeeland met grote speelweide

De compleet ingerichte rvs keuken beschikt over veel voorzieningen. Er zijn in totaal 14 kamers verdeeld over twee verdiepingen met ieder eigen sanitair (douche, wastafel en toilet). Eén kamer op de begane grond is gebouwd als MIVA (mindervaliden)kamer en beschikt over de bijbehorende voorzieningen. Ook in de hal op de begane grond bevindt zich een apart mindervalidentoilet. Bij de hoofdingang bij de gemeenschappelijke ruimte zijn toiletten (2 dames en 2 heren) aanwezig, hier bevindt zich ook een verschoningsvoorziening voor baby's. 

Ontdek samen de leukste steden van Zeeland

Op korte afstand van jullie vakantiehuis bevinden zich de plaatsen Kapelle, Goes en Middelburg. Verder ligt op 5 kilometer afstand van de accommodatie een 18 holes golfbaan. Duiken in de Oosterschelde kun je direct vanuit de accommodatie, de Oosterschelde is bereikbaar vanuit de accommodatie via een eigen trap. In de jachthaven van Wemeldinge zijn mogelijkheden voor het huren van zeilboten met of zonder schipper. 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie wemeldinge

De ligging van "groepsaccommodatie wemeldinge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.