Kleine Stern - nr. 91

4
Oosterscheldewaterresort.nl logo

Deze vrijstaande accommodatie is zeer mooi ingericht en beschikt over een hoogwaardige afwerking. Het bijzondere karakter wordt voor een groot deel bepaald door de schitterende design keuken welke voorzien is van hightech apparatuur. Daarbij wordt de ruimtelijke inrichting versterkt door de grote raampartijen in de verschillende ruimtes. De twee terrassen, één aan de voorkant met weids uitzicht over het park en één aan de achterkant met zicht op de bosrand, zijn voorzien van een tuinmeubilair waaronder een picknicktafel.

Deze accommodatie is niet geschikt voor gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar.

Bijzonderheden:

  • Water Resort Oosterschelde is een park in aanbouw. Veel beplanting op het park is al volgroeid waardoor het geen kale uitstraling heeft ondanks het feit dat het nieuw is. In de midweken kan er enige overlast zijn van bouwwerkzaamheden. De accommodaties worden echter elders gemaakt waardoor ze enkel op het park geplaatst worden. Men doet er dus alles aan om de overlast tot het minimum te beperken.
  • Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren

Boekingsinformatie

Ligging kleine stern - nr. 91

De ligging van "kleine stern - nr. 91" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.