VZ1060 Vakantiewoning in de polder van Waarde

10
6
Vakantiezeeland.com logo

Zoekt u de gezelligheid van een kleine camping, maar met het comfort van een huis? Dan bent u hier aan het juiste adres! 
Op het smalste stukje van Zuid-Beveland, in de polder van Waarde, bevindt zich deze vakantewoning op het terrein van camping ZeeuwsGenieten. Je geniet hier van rust, ruimte en volop natuur. Dit stukje zonnig Zeeland is een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen. 
Het vakantiehuis is gezellig ingericht en is van alle gemakken voorzien. 
Op de begane grond komt u via de hal in de woonkamer. De woonkamer beschikt over een ruime eet- zithoek (met kinderstoel). De aparte keuken is voorzien van alle comfort (vaatwasser, combimagnetron) om heerlijke diners te kunnen bereiden. Naast de keuken zijn er twee ruime badkamers met douche, toilet, föhn en wastafels, tevens is er een wasmachine aanwezig. 

Op de etage zijn er 3 slaapkamers voor totaal 6 personen. Er is 1 slaapkamer met een 2 persoonsbed en wastafel, de andere 2 slaapkamers hebben beide 2 eenpersoonsbedden.
Er is hier zelfs een eigen restaurant. Kom gezellig genieten van een hapje en drankje in het zonnetje op het terras of bij kouder weer bij de houtkachel. Of kom een boek lezen of een spelletje spelen in de gezellige ontspanningsruimte. Wil je zien waar al het heerlijke fruit vandaan komt? Ga dan een rondje mee met boer Lau over het fruitteeltbedrijf waar de lekkerste aardbeien, kersen, frambozen en pruimen groeien. Niets moet en heel veel kan. 
Andere dingen waar u op moet letten
- Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
- Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 23 jaar zijn niet toegestaan
- Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
- Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden


-1 kinderbed en 1 kinderstoel gratis. op aanvraag


Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz1060 vakantiewoning in de polder van waarde

De ligging van "vz1060 vakantiewoning in de polder van waarde" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.