Vakantiehuis Vrouwenpolder

6.6
18
Groepen.nl logo

Kindvriendelijke 18 persoonsvilla op een steenworp afstand (400 meter) van het breedste en schoonste strand van Nederland. Het vakantiehuis ligt aan de rand van een familiebungalowpark op 800 meter van het dorp Vrouwenpolder in Walcheren.

Een vakantiehuis in Zeeland met veel speelvoorzieningen

De villa beschikt op de begane grond over een grote living met vloerverwarming, een sfeerhaard, een plasma tv met dvd, een hifi-set met cd speler, en een schuifpui. Een open woonkeuken met comfortabele eethoek voorzien van veel gemakken. De eethoek beschikt over een open haard. Een kamer met dvd, tv en spelletjes, en een recreatiehoek met dartbord, sjoelbak en tafelvoetbalspel. Een drempelloze slaapkamer met brede deuropening met 2 eenpersoons bedden. Op de 1e etage bevinden zich 8 royale slaapkamers (waarvan één met tv) met ieder 2 eenpersoons bedden. Twee badkamers met douche, wastafel en toilet. Een apart toilet. Buiten in de omheinde tuin bevindt zich een speelhoek met zandbak en schommel. Het zonneterras en de veranda zijn ingericht met terrasstoelen, terrastafels, zonneschermen en een buitenhaard/barbecue. Parkeergelegenheid naast het huis voor 8 auto's. Bij de naastgelegen receptie van het bungalowpark bestaat de mogelijkheid tot het bestellen van warme broodjes, ontbijtservice en boodschappenservice en het huren van o.a. fietsen, bolderwagens en tennisbanen.

Geniet samen van strand-, zee- en duingebied

Naast het zeer aantrekkelijke strand-, zee- en duingebied waarin de villa zich bevindt, biedt de omgeving ook uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden. Maar ook België met haar mooie steden Antwerpen, Brugge en Gent is goed bereikbaar. Zelfs een middag skiën of boarden in de skihal in Terneuzen is slechts 25 min. rijden. Vanaf maart tot november kan er volop iedere watersport beoefend worden op de Noordzee en het Veerse meer. Surf- en Kitesurflessen zijn te reserveren bij Vertigo.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Vrouwenpolder

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis vrouwenpolder

De ligging van "vakantiehuis vrouwenpolder" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.