VZ557 Vakantiebungalow Vrouwenpolder

8.9
5
Vakantiezeeland.com logo

Dit luxe vrijstaande vakantiehuis kunt u huren net buiten Vrouwenpolder, Walcheren. Het is landelijk gelegen en biedt u een prachtig uitzicht over de akkers en de duinen. De omgeving is uitstekend geschikt om fijne wandelingen of lange fietstochten te maken naar bijvoorbeeld Oostkapelle, Veere, en Middelburg. Maar ook Vrouwenpolder zelf is leuk om te bezoeken, het heeft een gezellige dorpskern met meerdere restaurants, café's, winkeltjes en terrasjes. 

De centrale ligging tussen het Veerse Meer en de Noordzee bieden u vele mogelijkheden om van het water te genieten. Of het nu gaat om een strandwandeling of zonnebaden of juist actief bezig zijn in en op het water, het is allemaal mogelijk. De bungalow heeft een volledig omheinde tuin waardoor het uitermate geschikt is om met kleine kinderen te komen, ze kunnen er heerlijk vrij spelen. Kom dus zeker genieten van dit mooie vakantiehuis in Vrouwenpolder, Walcheren.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz557 vakantiebungalow vrouwenpolder

De ligging van "vz557 vakantiebungalow vrouwenpolder" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.